Beoordelingen van Super Pizza Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Geert
gisteren
Hedzer
gisteren

Ondanks de afstand (lwd oudkerk) was de.pizza nog steeds heet! Rijkelijk belegd en op de extra topping was ook niet bezuinigd. We hebben heerlijk gegeten! Dank.

SYAM
3 februari 2023

Was weer 100%

Niek Spoelstra
31 januari 2023

Heerlijke pizza en snel geleverd. Er was alleen een blikje cola vergeten mee te leveren. Desondanks dikke prima.

Julia
29 januari 2023
Jp
14 januari 2023
Luca jansma
14 januari 2023

Het gratis drankje zat er niet bij, en niet zo lekker als eerst.

renata
12 januari 2023

heerlijke pizza, duidelijk aangegeven wat welke calzone was dmv vlees bovenop, top idee. vrolijke bezorging. Tot de volgende keer.

saskia
11 januari 2023

Superslecht, spaghetti carbonara, de carbonarasaus was een waterig melkachtig sausje waarin geen room te vinden was. Geen smaak aan. Nooit meer.

Jw
8 januari 2023

Pizza calzone was niet lekker veel te veel (blauwe) kaas en de fles rode wijn bocht van de eerste orde alles weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elzinga
5 januari 2023

Al meer dan 15 jaar bestellen wij hier omdat het eten gewoon top is. De bediening, service en altijd stipt op tijd vriendelijke bezorging. Helaas miste ik gisteren de sausjes bij de partypizza maar dat kan gebeuren. Ook hoop ik dat de aluminiumfolie weer terug onder de pizza komt, dan blijft het toch warmer. Wederom bedankt en tot de volgende bestelling!

Mike
4 januari 2023

Heerlijke pizza! Dit keer geen alufolie onderin de doos??? Bezorging was 25 minuten eerder dan opgegeven. En ruim 2 uur later kwam er nog een e-mail dat de bezorger onderweg is???

De groot
2 januari 2023

Voor de 2e keer frisdrank vergeten. En de pizza was veel te hard gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjerk de Heer
2 januari 2023

Alleen de frietjes waren wat aan de taaie kant maar de kipnuggets en pizza waren perfect. Bezorging was sneller dan verwacht op Nieuwjaarsdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
2 januari 2023

De pizza was helemaal doorweekt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaj
2 januari 2023

Zeer slecht ervaring gehad met superpizza, bestelling kwam na 2 uren en de helft was niet. Geen aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 december 2022

Alles was weer heerlijk en mooi op tijd! Zelfs op 2e kerstdag! Bedankt Toppers!

Klaas
25 december 2022
.
23 december 2022

Op tijd geleverd, lekker warm nog en lekkere pizza.

G
21 december 2022
Maggie
19 december 2022

2 uur later pas de bestelling! Er zat weinig tot geen vlees is het broodje shorma, het broodje kaas shorma zat geen kaas, geen groente niks broodjes waren klef en het eten was koud, ik weet niet wat jullie doen maar alles is slechter geworden, zowel het eten als de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mojo
19 december 2022

Pizza was heerlijk. Bezorging uitstekend. Blikje fanta waren ze vergeten, kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Mellema
17 december 2022

Doorgeven als het wat later wordt de bezorging

Bauke
11 december 2022

Deze keer was de pizza karig belegd en iets aangebakt.

Nelly dooper
10 december 2022

Lekker pizza fijne medewerkers

Anoniem
9 december 2022

Alles fantastisch als altijd!

De groot
9 december 2022

Na 1 uur en 40 min pas bezorgt en de cola vergeten. Zal wel zijn ivm drukte

Ricardo
7 december 2022
RtW
4 december 2022
Esref
3 december 2022

Was echt heerlijk zat dit keer flink meer vlees op en de bezorging was ook stipt op tijd en de pizza was nog gloeiend heet! Echt top!! Bedankt

Dennis
2 december 2022

Snelle bezorging, erg royaal belegde broodjes shoarma.

jaren vaste klant
2 december 2022

ik kan me niet eens meer precies herinneren hoelang het al geleden is dat ik klant werd bij super pizza !! ik ben trouw aan de pizza Donner 16a met een bakje sambal want het bakje knoflooksaus zit er bij deze pizza al standaard bij . Het is al jaren zo (op enkele uitzonderingen na natuurlijk) dat tussen het moment van bestellen en het moment dat de bezorger voor je huisdeur staat met een goed stomend hete en overheerlijk ruikende pizza met de saus en het gratis blikje fris voor jouw deur staat bijna nooit langer dan een goed half uurtje zit .. en ik zit niet bepaald in de buurt .. Minpunten de laatste tijd (misschien al wel jaar/jaren) verschild de kwaliteit van de pizza heel erg.. ook word de sambal som wel soms niet in een bakje geleverd .. soms krijg ik een zakje .. (echt een piepklein zakje ) en om eerlijk te zijn vind ik het schandalig dat ze voor dat kleine zakje dan ook 75 cent rekenen .. en uiteraard is alles duurder aan het worden ,.. geen probleem maar ik ga uit van

Kim
26 november 2022

Smaak goed! Gratis drankje zat er niet bij...beetje jammer

Focko Sinnema
25 november 2022
Bert feenstra
24 november 2022

Eigenlijk altijd goed en constante kwaliteit. Een dikke prima 👍

Jessica
24 november 2022

Snel bezorgd en het eten was goed warm. Echt grote porties, heerlijk!

Marco
23 november 2022

Super gedaan vandaag

Sharon
21 november 2022

Eten was lekker en goed van smaak, maar ik had iets anders besteld dan wat ik had gekregen. Dat was jammer, had me juist verheug op wat champignons. En er ook voor betaald. De bezorger was heel vriendelijk.

Osdailey
20 november 2022

Heerlijke pizza!

Jos
20 november 2022

Super eten, alles perfect

Dominika
19 november 2022

Pizza was niet te eten! Verbrand weinig er op. Erg droog . Spaghetti was wel lekker

Jeffrey
19 november 2022

Bobbie is echt een bezorgheld. Echt een topper!

Rosanne de haan
19 november 2022

Onze favoriet! Altijd super lekker en verse producten. Shoarma van het mes goede pizza's. Van de week een klein foutje maar werd gelijk opgelost en binnen 15 min hadden we een nieuwe pizza, die andere mochten we ook opeten. Top klanten service!

Van der molen
17 november 2022

Half 4 besteld. Voor 6 uur. Gevraagd de pepers weg te laten en extra uien er op te doen.. De family pizza werd half 7 afgeleverd.... Met pepers en lauw. Ben ik niet gewend van super pizza.

Rlvel
17 november 2022

Was weer top 👍

saskia
17 november 2022

Heerlijke pizza en bezorging was geweldig, we brandden onze vingers zo heet waren de pizza's. Super snel bezorgd dus.

Julius
12 november 2022

Ik kan niet anders zeggen dan gewoon perfect! Heerlijk gegeten weer. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Van de Laar
12 november 2022

De pizza was écht heerlijk! Oke, we moesten er wel even op wachten maar dat was het wel waard! En op vrijdag avond is het druk daar. Top!!

Johanna Lelyveld
12 november 2022

Snelle levering, warm en heerlijke shoarma pizza

Bouke
10 november 2022

De kapsalon was droog en bestelling kwam een kwartier na beloofde tijd, pizza was goed

Julius
7 november 2022

Het eten was zoals elke keer weer HEERLIJK. Bestelling was op tijd en lekker warm. Wij hadden 2 afwijkingen in onze bestelling en dat werd keurig opgenomen en uitgevoerd. We zullen zeker weer hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jd
6 november 2022

Vaak besteld, eigenlijk altijd goed, kip was heerlijk, broodje shoarma helaas dit keer wat droog en aangebakken. Volgende keer hopelijk weer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

renata
6 november 2022

heerlijke warme goedgevulde pizza's binnen de aangegeven bezorgtijd.

Adil
6 november 2022
Mike
4 november 2022

🍕 smakelijk, warm, vriendelijk bezorgd… dus tot een volgende keer weer! 👋🏻

Julia
3 november 2022
Anoniem
2 november 2022
Faber
1 november 2022

De bodems waren hard en droog,en de bovenkant stukken aangebrand. Nee voor ons niet weer. 45,_ betaald voor 2 pizza,s maar zonde voor ons geld.

De groot
30 oktober 2022

Perfecte kapsalon donor. Knoflooksaus ben ik geen fan van

RtW
29 oktober 2022
Mieke Cornelder
28 oktober 2022

Koude en slappe patat, ook niet gaar. Pita broodje koud. Ook nog ruim een half uur later als aangegeven

Hennie Stoel
27 oktober 2022

Goeie pizzas makker

Amanda
25 oktober 2022

Snelle bezorging. Lekker pizza. Toppie 👍🏻

Ron Groenhof
25 oktober 2022
R. L.
24 oktober 2022

Top pizza 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cornelder
22 oktober 2022

Patat en frikandel waren niet gaar

Mukkesss
15 oktober 2022

Normaal gesproken erg tevreden maar nu niet pizza erg hard en de onderkant bijna verbrand

Adil
12 oktober 2022

Top

Kapali
12 oktober 2022

Sneller geleverd dan aangegeven, wat was top. Friet in de kapsalon was slap en t broodje gezond was een mega oud droog broodje..

Veenstra
11 oktober 2022

Ik ben al tijden een vaste klant krijg pizza altijd op tijd en snoei heet ik ben zeer tevreden. Behalve mijn laatste bestelling Pizza kwam te laat waar ik eigenlijk nooit over zeur kan gebeuren maar merkte nu ook dat de Pizza koud was. Los daarvan zal ik toch blijven bestellen bij de pizzaria. Maar wil mijn eten toch wel warm hebben. Verder geen klachten.

K. P
10 oktober 2022

Super lekker Super sevice Super snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RL. V.
9 oktober 2022
Mike
9 oktober 2022

Dampend warm. Mooi op tijd. Vriend uit Duitsland was super enthousiast erover…

Sandra van wieren
8 oktober 2022

De pizzas waren ontzettend vet en niet gaar. Erg jammer

Lap
6 oktober 2022

Super alles was top

Hoekstra
5 oktober 2022

De pizza was niet warm.

Max
4 oktober 2022
J
4 oktober 2022

Echt top !

Kalsbeek
28 september 2022

Bij drie van de vier pizza’s was de bodem erg dik en droog ook kwamen de pizza’s 35 minuten later dan de beloofde bezorgtijd de bezorger was wel erg vriendelijk en bood zijn excuses aan.

J.van der Woud
26 september 2022

Pizza was lekker, maar helaas behoorlijk afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. de Vries
25 september 2022

Gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 september 2022

Alles fantastisch zoals altijd!

Ed
23 september 2022

Durum was weer uitstekend. Kapsalon was niet lekker. Slappe patat en kaas zat tegen het folie geplakt.

Monika
23 september 2022

Partypizza was wat droog, maar ondanks dat toch heerlijk. Bezorger exact op tijd en erg vriendelijk.

Bouke
19 september 2022

Lekker !!!!

Jelle
8 september 2022

Prima

Magda
7 september 2022

Kan alleen maar zeggen was prima

Mike
7 september 2022

Ook mijn vrienden waren zeer tevreden over de 2 in 1 partypizza! En over de prijsstwlking ook…

erika
6 september 2022

nog nooit zulke vieze lasagne gegeten

Jack
4 september 2022

Zoals ik gewend ben. Super kwaliteit eten en bezorging. Het heeft heerlijk gesmaakt. Rijkelijk belegde pizza’s die precies goed zijn bereid, en lekker warm! Complimenten voor het hele team! :) Gr Jack

M.cornelder
31 augustus 2022

Zoals gewoonlijk is alles prima. Ipv bezorgkosten te rekenen, zou ik ophouden met het gratis blikje cola, waar echt niet iedereen op zit te wachten

Ben
31 augustus 2022

Lekker

SYAM
28 augustus 2022

100%

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
28 augustus 2022

Lekker

Vissertjes
25 augustus 2022
Anoniem
25 augustus 2022
Roald Molenkamp
25 augustus 2022

eten en bezorg tijd zijn top!, klein min puntje is dat ik vlakbij woon...bezorgers rijden vaak hard door de buurt., maar zal hier altijd bestellen. eten is heerlijk!

Cees
23 augustus 2022

Wij nemen altijd Quattro Fromage en is super. Ook de levertijd is super, razendsnel!

Ellen
22 augustus 2022

Op tijd en lekker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
20 augustus 2022
Dominique
20 augustus 2022

Op elk familie feest weten wij de party pizza wel te bestellen! Ideaal voor grote groepen en het smaakt heerlijk!

B.Aukema
18 augustus 2022

Heerlijke pizza !

Anoniem
18 augustus 2022

Perfect!

Scheper
18 augustus 2022

Heerlijke Pizza Kip Shoarma. Vriendelijke bezorger, jammer dat ie geen wisselgeld bij zich had omdat ie dacht dat het al betaald was. Ik had een goede bui dus heeft iets extra fooi gekregen. Volgende keer toch zorgen dat je wisselgeld bij je hebt. Wel zo handig toch.

R. L. Vellinga
17 augustus 2022
Harry
16 augustus 2022
Harry
16 augustus 2022
Mike
13 augustus 2022

Voor het eerst was de pizza niet geheel warm. Er zaten koude stukken in. En mijn toegezegde Coca Cola heb ik niet gekregen. Beetje stom.

Renske
12 augustus 2022
Anoniem
10 augustus 2022
Ida
10 augustus 2022

Heerlijke pizza! Bezorging was prima, wat eerder dan genoemd zelfs

Ashley
10 augustus 2022

De prijs vergeleken met hoeveel je krijgt is echt super! De pizza smaakte lekker, alleen was de pizza wel wat aan de lauwe kant. De pizza had dus wat warmer bezorgt mogen worden. Voor de rest heb ik niks te klagen

Ferdi
9 augustus 2022

Was deze x jammer genoeg niet zo goed veel vebrande randen van de pizza en wat magertjes belegd helaas 🙈

AlbertO
5 augustus 2022

Helemaal TOP!

Felicia
3 augustus 2022

Altijd lekker eten maar gister was de pizza monte rosa super zout, en na 1 punt was ik meteen misselijk.... Jammer want een keer hiervoor zelfde pizza gehad zonder problemen en al die andere keren ook nooit opmerkingen over het eten gehad.

Marinus
31 juli 2022
nee
30 juli 2022

pizza teveel groente

Jolanda
28 juli 2022

Lekkere pizza, levering optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
26 juli 2022

2 durum besteld. 1 met kaas. Zat helaas geen kaas op …..

Doetie
24 juli 2022

In 1 woord heerlijk...

Bronger
22 juli 2022

Supersnel, lekker heet, gewoon goed!

Krzesimir
16 juli 2022

Was OK

Jellie de Jong
15 juli 2022

Zo lekker en zoveel smaak, jullie zijn voor ons het meest smakelijke restaurant van de stad

Richard
13 juli 2022

Gloeiend heet werd het keurig op aangegeven tijd afgeleverd. Prima kwaliteit en goed smaakvol.

Anoniem
11 juli 2022
Gino martina
11 juli 2022

Eten was heel goed, en bezorger was er heel snel

Anoniem
11 juli 2022

Het is zo heerlijk

Johannes
9 juli 2022

Altijd goed belegd en altijd snel bezorgd..

Mandy
7 juli 2022

Pizza’s waren erg laat en ze waren slecht gesneden,bodem was klef en papperig. De bestelde kappertjes,waar je een euro extra voor moet betalen…. Zaten niet op de pizza. Kwaliteit is erg wisselend,de ene keer heel goed en de andere keer erg slecht .

Luca Jansma
5 juli 2022

Durum met kaas besteld en zat geen kaas op, op beide niet

Miranda
3 juli 2022

Pizza kwam warm uit de doos, mooi op tijd bezorgd en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barend
26 juni 2022
Anoniem
25 juni 2022
Klaas
23 juni 2022

Eerder bezorgd dan aangegeven, prima pizza, lekker en goed gevuld, en keurig aan opmerkingen gehouden en pizza naar wens aangepast!

Sandra
23 juni 2022

Vrij laat bezorgd.

Anna Schukken
22 juni 2022

Super lekkere pizza! Goed belegd

JL
21 juni 2022

Pizza's worden steeds slechter geleverd. Ben de hoop op aan het geven, heb al zo vaak het gemeld. Kwaliteit moet beter worden voor het geld wat ze er voor vragen!

Geert
20 juni 2022

Was weer uitstekend

Schoenmaker
12 juni 2022

Zoals altijd weer SUPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AlbertO
12 juni 2022

Smaak, hoeveelheid en tijdstip van bezorging 100% TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erdogan
11 juni 2022

Lekkere pizza's

D Erdogan
11 juni 2022

Gewoon een woord super!

Hoi
10 juni 2022
Pauline
7 juni 2022

Dienstverlening hoeven jullie niet te verbeteren, door foutje hebben jullie uitstekende oplossing aangeboden dus jullie denken goed mee. Pizza zijn rijkelijk gevuld, lekkere dunne bodem en weinig zout. Perfect! Iets minder kaas maar dat is persoonlijk;)

A.
6 juni 2022
Verstegen
6 juni 2022

Leuke bezorgster. Prima pizza en op tijd gebracht

Van kampen
6 juni 2022
Jan
6 juni 2022

Eten was niet te vreten. Bezorging was wel snel. Alleen goed als je feestje hebt en gewoon zin hebt in een goedkope hap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
6 juni 2022

Heerlijke pizza’s. Maar ineens 45 minuten eerder bezorgd?? Gelukkig waren we al thuis.. En was altijd vanaf €35 gratis bezorgd: nu €5 bezorgkosten bij bestelling van €41,00

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klompstra
5 juni 2022
Aalderik
5 juni 2022

De bezorger had gezeur om t wachten er word aangebelt der word gezegt ik sta hier 5min wat niet klopt vond de bezorger niet erg vriendelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
5 juni 2022

Super zoals altijd!

B
4 juni 2022

Al vaker besteld bij super pizza. Vorige keer stonden ze eerder voor de deur met onze bestelling dan we hadden aangegeven. Onlangs hadden we de bezorgtijd om 18:15 uur aangevinkt en wederom weer 20 minuten vroeger ging de deurbel; de helft van de familie was nog niet eens thuis. Daarbij was het deze ronde ook niet erg warm afgeleverd.

Bouke
3 juni 2022

De pittigheid waarom gevraagd was, is heel goed geleverd, alleen jammer dat de pizza niet heet geleverd werd

Anoniem
28 mei 2022

Zo heerlijk

Bas Hut
27 mei 2022

De kapsalon memphis was weer geweldig!

Fernando
26 mei 2022

Heel slecht geeft aan dat het 1 uur duurt dan is het een uur verder en hebben we niks vervolgens bellen we zeggen ze het komt over 20 minuten en dan alsnog ons 40 minuten laten wachten we zaten rond de 2 uur te wachten echt slecht

Lap
22 mei 2022

Dit x was het aangebrand shoarma was niet zoals anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein
22 mei 2022

De pizza was een drama bodym leekwel beton en het broodje was vetter dan Een panne frituurvet en het vlees was gedeeltelijk vervrand

R meijer
21 mei 2022

We hadden een party pizza besteld deze zou om 20.15 worden bezorgt Staat er om 19.30 al een bezorger voor de deur dat is wat aan de vroege kant . Voor het zelfde geld was er nog niemand thuis geweest . Let hier in het vervolg beter op !

Lotte
20 mei 2022
Magda
19 mei 2022

Nou we waren zeker niet te spreken op beide pizza salami's..kleine en de grote ze waren heeeeel erg droog,dr mag toch echt wel wat saus op de bodems hoor !op de grote pizza zat je kan wel zeggen niets geen saus op,en dat 10 euro jammer

Mojo
17 mei 2022

We zijn klant vanaf de eerste dag. Pizza's zijn altijd super. Gisteren ontbraken een aantal ingrediënten en na een telefoontje werd het direct geweldig opgelost. Naast superpizza's ook een super service!

Robert V.
16 mei 2022

Bezorging weer prima. Pizza’s ook weer vorstelijk belegd !!, maarrr…. de pizza’s waren deze keer volkomen smakeloos. Zat echt geen smaak aan, zijn daarom na twee/drie puntjes de container ingegaan. Zijn we echt niet gewend.

Groenhof
15 mei 2022
David
14 mei 2022

Weer heerlijk gegeten. Goede pizza, voor een goede prijs! Tot de volgende keer

Geert
13 mei 2022
RtW
13 mei 2022
Geert
8 mei 2022

Was weer uitstekend en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
8 mei 2022

Heerlijke pizza met goede doorgebakken bodem. Zoals gevraagd geen slappe hap. Top pizza

R
7 mei 2022

Super snel geleverd, grote portie, lekker vers eten, altijd prima!

Louis Wiersma
1 mei 2022

Snelle levering, verwacht 45 minuten, geleverd binnen 30 minuten. Het was weer enorm lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
1 mei 2022

Super weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

saskia
29 april 2022

Geweldig!!

Ricardo
29 april 2022

Optijd geleverd en weer super lekker!

P. de Vries
29 april 2022

Erg smakelijke pizza,s .Maar wel een beetje verbrand. Super

Mandy
28 april 2022

Al jaren vaste klant en heel tevreden, Heel jammer dus dat t de laatste tijd minder word,en de laatste twee keer zelfs ronduit slecht. Een na laatste keer,big döner besteld,vlees was absoluut géén lamsvlees en ook nog eens verbrand. Laatste keer twee kapsalon döner besteld,kip gekregen en onderin rauwe patat….én dan ook nog niet eens t beloofde blikje frisdrank erbij. Erg teleurgesteld dus….binnenkort nog maar eens proberen en anders op zoek naar een ander.

Faber
27 april 2022

De bodem was vergeleken bij normaal erg dik. Wij vinden de dunne bodem lekkerder.

Helena Steensma
26 april 2022

Top! Snelle bezorging, veel en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. Dijkstra
22 april 2022

Snel en erg lekker.

Marco
21 april 2022

Super snel en lekker

P. de Vries
19 april 2022

Erg lekkere pizza,s maar wel een beetje aan de koude kant. De bezorging was prima, keurig op tijd.

Geert
18 april 2022

Heerlijke pizza, op afgesproken tijd gebracht

Jildou
18 april 2022

De party pizza's zijn echt ideaal als je met een groep gaat eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
16 april 2022

Top

De Haan
16 april 2022
Louw.v.Duinen
13 april 2022

De kapsalon was heerlijk lekkere patat en stevige knoflooksaus voor een eerlijke prijs

Postma
10 april 2022

Super snelle levering , smaak pizza is goed .zitten altijd meer sausjes bij dan je besteld .alleen nu al twee keer een lauwe tot koude pizza gehad .

Ricardo
8 april 2022

Perfecte maaltijd en snel bezorgd!

Anoniem
7 april 2022

Altijd lekker

Ria
4 april 2022

Hebben jullie andere kok ? De laatste tijd smaak ver te zoeken en slappe bodem. Erg jammer

Robert V.
4 april 2022

Alweer errug lekker, voldoende beleg en goed warm. Bezorging ook goed. Ik had op eoa manier per abuis een dubbele betaling gedaan, contact opgenomen en het teveel oom snel weer retour. TOP allemaal.

Amanda
2 april 2022
Nicky
1 april 2022

Tja wat zal ik zeggen. Pizza of döner, altijd lekker, warm en snel bezorgd

M
29 maart 2022

Was prima

A
27 maart 2022

dikke bodem niet gaar klef.

Bas
25 maart 2022

Ondanks de flinke prijsverhoging (spaghetti van 8 naar 10 euro) een goede portie met voldoende saus

Karin Dijkstra
24 maart 2022

Rijkelijk en lekkere gevulde pizza's etc

Sylvia Witteveen
23 maart 2022

Dikke 10

saskia
23 maart 2022

het was top

marius
20 maart 2022
saskia
20 maart 2022

heerlijk !!

Anoniem
19 maart 2022

Altijd lekker

Magda
18 maart 2022

De patat met kruiden zeiden ze allemaal heerijk En het andere eten was ook prima

Gerda
18 maart 2022

Super

Cem
14 maart 2022
M Lautenbach
13 maart 2022
Max
10 maart 2022
Mensonides
7 maart 2022

Anders dan ik van Super Pizza gewend ben met turkse pizza en patat e.d. was deze keer de kwaliteit bedroevend. Zelden zo'n flauwe spaghetti met roomsaus gegeten. Er zat totaal geen smaak aan. Heb het hier thuis moeten opleuken met vanalles om er toch maar iets van smaak aan te krijgen. Spaghetti zal ik dus niet snel weer bij Super Pizza bestellen.

Anoniem
7 maart 2022

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

So
7 maart 2022
renata
7 maart 2022

heerlijk eten, niet vet. makkelijk te bestellen en snelle levering. hier bestellen wij vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
6 maart 2022
Julius
6 maart 2022

Het was een tijdje geleden dat ik bij Superpizza heb bestelt, nog altijd heeeeeerlijk!! Op tijd bezorgd, lekker warm en goed op smaak.

Visser
5 maart 2022

Pizza was prima alleen niet heel warm meer.

Anoniem
4 maart 2022

Prima pizza, goed belegd.. ruim op tijd bezorgd

M.koffie
28 februari 2022
David
27 februari 2022

Heerlijk gegeten! Dankjewel

Anoniem
26 februari 2022

Alles was perfect! Bedankt en tot de volgende keer!

Anoniem
26 februari 2022

Heerlijk

Esmeralda
24 februari 2022

Bezorging was wat later en helaas 1 van de 3 pizza’s was niet heel erg warm. Normaal gesproken altijd wel erg tevreden over Super Pizza

A
21 februari 2022

Leuke bezorger :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sipke Meijer
20 februari 2022

Helaas deze keer geen knoflooksaus bij de shoarma Pizza maar kan gebeuren, pizza's waren verder weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
20 februari 2022
Anoniem
19 februari 2022

Heerlijk

Rinnie
18 februari 2022

Super lekker! En snelle bezorging.

Tara
17 februari 2022
CT
17 februari 2022
Bouke
14 februari 2022

Was weer uitstekend, calzone speciaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yorick Winia
10 februari 2022

Ik blijf Super pizza heerlijk vinden. Met lekkere pizza's en fijne knoflooksaus voor een fatsoenlijke prijs. Maar ik vind het jammer, voor de derde keer op rij, te laat is. Telefonisch en aan de deur wel netjes en verantwoordelijk te woord gestaan! Maar het blijft een puntje voor verbetering!

Marco lap
8 februari 2022

Super service

Yvonne Tilstra
5 februari 2022

Pizza’s waren afgekoeld, jammer.

Eelke
2 februari 2022

Heerlijke pizza 👌🏼

Poz
31 januari 2022

Eten was lauw/koud even gebeld en meteen een nieuwe gekregen, top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 januari 2022
Simone
30 januari 2022

Normaal is de pizza en lasagna hier altijd uitstekend maar de afgelopen twee keer was het uitgedroogd en de andere keer deels verbrand. Beetje teleurstellend, hoop echt dat het weer beter word

Bert
29 januari 2022

Goeie patat, pizza en kebab. niet duur

Bas Hut
29 januari 2022
Plantinga
29 januari 2022

Bezorgers heel brutaal jammer eten goed alleen deze bezorger klote

Greetje de Vries-Visser
24 januari 2022

Mijn/onze complimenten. Het eten was heerlijk. De bezorging was alleen veel te vroeg maar wel heel netjes. Dank u wel .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 januari 2022
Tabe
23 januari 2022

Lekker eten snel bezorgd zeer vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K
22 januari 2022
Freerk
21 januari 2022

Supersnel geleverd en de pizza met shoarma was uitmuntend deze keer zeker de shoarma kruiden zijn heerlijk met de juiste smaak.

a
19 januari 2022
Mike
19 januari 2022

🍕 kwam dampend uit de isolatiebox na snelle gelevering door zeer attente en vriendelijke bezorger,. 🍕 smaakt wederom heerlijk en bijzonder royaal belegd. Echt een aanrader Super Pizza; bestel altijd een partypizza voor € 22,00 inclusief een blikje Coca Cola🧋

Riemersma
17 januari 2022
Anon
12 januari 2022

Heerlijke pizza dit keer

Esther
12 januari 2022

Goede kwaliteit pizza, aardige bezorger.

Anoniem
12 januari 2022

Heerlijk

Mario Rosier
9 januari 2022

Perfect .. mooi op tijd en nog lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

johan
8 januari 2022

Zoals altijd een prima pizza heerlijk. vlotte bezorging ook

Plantinga
8 januari 2022

Gewoon TOP

SYAM
7 januari 2022

Was weer 100%

Van der kamp
3 januari 2022
a
3 januari 2022
Ingrid
2 januari 2021

Heerlijk, warm en bezorgtijd was een half uur eerder dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
2 januari 2021

Bezorging volgens afgesproken tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert V.
2 januari 2021

Weer super !! Bij de bestelling 1 verkeerde pizza, contact opgenomen. Foto van fout bezorgde pizza verstuurd en zonder problemen, binnen 20 min. hadden we de juiste ! SUPER opgelost. Bezorging ook super.

Jan
1 januari 2021
Hans
1 januari 2021

In een woord geweldig niks meer aan doen

klaas
31 december 2021

was weer prima, bezorging iets langer dan aangegeven....

Liesbeth
30 december 2021

Was weer heerlijk

Bijlsma
28 december 2021

Lekker eten en super snelle bezorging. Bezorgers zijn altijd vriendelijk

JP
25 december 2021

Gewoon lekkere pizza en pasta voor een goede prijs